Kommer 16/7
Informasjon-bio-bilder-video og mer.

winter-metal-fest-victorius-ninja.jpg

Space Ninjas -angrepet!

VICTORIUS tar deg med til en verden av myter, historier og de lenge glemte rom -ninjaene: den e onde ninja -klanen, kalt Sunbladers, slo seg sammen med drageguden Ling Long for å slavebinde verden! Og i det siste øyeblikket, da solbladene skulle angripe med drageguden, dukket det opp en super-sensei-Wu-Shu-trollmannsmester, stoppet ninjaene, forbannet og utestengt dem fra jorden for alltid ... for en jævla trollmann!

 

En trodde faren var forbudt. Og faktisk levde menneskeheten i mange århundrer i fred, uten å vite at ninjaene overlevde. I verdensrommet! De siste årene har de gjemt seg i sitt hemmelige hovedkvarter, Cosmic Space Commando Base, på den mørke siden av solen som gjenvinner sin makt!
 

Drevet av hat, sterkere og mer ond enn noen gang før, med forbedrede våpen og ninja-ferdigheter, slo de seg sammen med drageguden igjen! Solbladene er tilbake! Sverget til å angripe vil de slavebinde menneskeheten igjen! Vel, i det minste vil de prøve! Nå står planeten jorden overfor den største faren siden .... ingen anelse! Men faen, menneskeheten er knullet nå!