Vi har den glede av og presentere selveste SHAKRA

winter_metal_fest_shakra_25anniversary.j

SHAKRA - 25 år

Vi er stolte av og presentere sleveste SHAKRA i fra Sveits til den første utgaven av Oslo Hardrock Festival - Winter Metal Fest 2021, og det ikke uten grunn.

For et kvart århundre har SHAKRA tatt en del av musikk sirkuset
og gitt oss herlig hardrock av ypperste klasse. De som har vært i og band før, vet hvor sårbart og utfordringer dette kan være sosialt. SHAKRA ser ikke ut til og gi opp, tvert om.

Med sitt nye album Mad World har nå nå utgitt sitt album med god variasjon og ren hardrock med power ballads som de er så kjent for.

Bandet hr erfart både oppturer og nedturer som alle andre, de har opplevelser og turbulente tider, men har alltid holdt fokus på målet dere ved og produsere god musikk. Dette reflekterer deres gjentatte suksess i Tyskland med plassigner som #42, #53, #69, #72 og mer) og selvførgelig i Sveits med plassigner som #1,2x #2, #3, #4, #7 og videre gjennom de tolv år de har utgitt album.

De hadde sitt 25 års jubileum nå i 2020, men pga  Covid19 blir dette nå utsatt til 2021 og det er virkelig klart for og feire med sine fans.
De vil fortsette med og gjøre det kan bli best: Fremføre gode sanger som får rocke foten til virkelig å vibrere med fengende refreng og tøffe riff.
Derfor vil vi holde mange konserter og delta på festivaler i 2021.
Og de vil åpne året med den nye festivalen i Norge, Oslo Hardrock Festival som plassert 30. januar med tittelen Winter Metal Fest.

 

Shakra ikke kunne bevise dem selv med ”Mad World”. Nei, de spiller musikk med lidenskap, skål for nye 25 år med dette herlige bandet!

Velkommen skal du være med på jubileum

winter_metal_fest_shakra_25years_logo.gi

FIRELINE hentet fra deres siste album som kom i 2020
dette er video Nr.3 som de ga ut før albumet ble sluppet. En ekte hardrock låt med fart som viser klart hva SHARA stå
r for.

ASHES TO ASHES en tolv år gammel låt som virkelig sparker, og har blitt en klassiker til SHAKRA, og av de låtene som alltid er med på en set list.

HELLO comeback låser til Mark Fox hentet fra albumet High Noon. Her viser han og SHAKRA hva de virkelig kan og denne ble en hit over hele Europa. Et etterlengetet comeback etter flere års fravær i SHAKRA.

wintermetaltv_logo_tv.gif

VINTER METAL FEST TV
De kommer med og spesialiserer på Winter Metal Fest TV.
i august/september på YOUTUBE.
Det er Oslo Hardrock Festival som har laget.

winter_metal_fest_shakra_mad_world.jpg

Bio i  Engelsk
SHAKRA - 25 ÅR

I et kvart århundre har SHAKRA vært en del av musikksirkuset. Bare noen som har vært i et band før, vet hvor skjør og utmattende denne typen sosiale strukturer er. SHAKRA ser ikke ut til å gi opp en gang snart, snarere tvert imot!
Med det nye albumet Mad World har de nå gitt ut 12 album med en god variasjon
  av ren hardrock til  kraftballader,
 

Bandet har opplevd flere høyder og nedturer sammen, overlevd turbulenser og de holdt også øynene døde på målet. Dette gjenspeiler seg også i deres flere og vanlige diagramoppføringer i Tyskland (f.eks. #42, #53, #69, #72 og mer) og selvfølgelig i Sveits  ( #1, 2x #2, #3, #4, #7 og så videre) i alle disse årene.

25 -årsjubileet nærmer seg i 2020  - og kvintetten er klar til å feire med fansen. Så mye bedre SHAKRA vil ikke bli savnet, og fortsett ihvertfall å gjøre det de gjør best: Skrive sanger som holder deg til tankene og som bare er laget for scenen!
Derfor spiller de mange konserter og festivaler i 2021.
Og de åpner på den nye festivalen i Oslo 30. januar 2021 på Winter Metal Fest.

Shakra trenger ikke å bevise seg selv med "Mad World". Nei, de spiller musikk med åpenbar lidenskap. Her er det 25 år til!