Vulkan Arena kåret til Oslos beste intimarena.

Vulkan Arena er et populært valg blant både konsertarrangører, eventbyråer, bedrifter og privatpersoner. Arenaen har gjennom tidene huset mange metal konserter, og Fredag-Lørdag 28-29 Januar blir det premiere for Winter Metal Fest 2022.

Sommeren 2020 oppgraderte Vulkan Arena konsertsalen med en nytt galleri– og gikk fra en kapasitet på 650 personer til 850 personer. Vulkan Arena har lang erfaring fra både publikumsarrangement og lukkede events, og tilbyr tjenester innenfor prosjektledelse, teknisk produksjon, kreativ utvikling og markedsføring. Salen har en høyde på 7 meter med enkel tilgang for rigg via kjøreport. Ønsker man enda mer kapasitet, kan man også booke Pokalen Vulkan som ligger i underetasjen og gå for et «helhus»-arrangement, noe som Winter Metal Fest gjør på Fredagen 28 januar, da er Vulkan Arean og Poklaen i brukl samme dag.

Spennende plassering midt i Oslo Med Mathallen Oslo som nærmeste nabo er mat av høy kvalitet et av våre fokusområder. Vi leverer mat til alle typer arrangementer og for alle slags budsjetter, alt fra tapas til tre-retters middager.

Med perfekt beliggenhet på Vulkan, midt i Oslo er man omringet av muligheter både før og etter ditt arrangement – spill bordtennis i underetasjen på Pokalen eller ta en runde shuffleboard på Smelteverket, gå for en ekstra dessert i Mathallen, ta en drink på cocktailbaren Søvnløs eller sving dere på dansegulvet på BAR Vulkan. På området finner man også to hoteller for tilreisende gjester. Les mer her: Vulkan Arena kåret til Oslos beste

20 visninger0 kommentarer