Vinn billetter til Winter Metal Fest 2021

Oppdatert: 24. mar. 2020

Bli med på vår gjettekonkuranse på Facebook fra og med mandag 2 Mars til tirsdag 10 Mars.
Velkommen til konkurranse der du kan vinne billetter til den nye Hardrock Festivalen Winter Metal Fest som går av stabelen på Vulkan Arena 30 januar 2021.


“6 band i fra 5 forskjellige land”

Det er nå under to uker til de 6 banda i fra 5 forskjellige land som skal spille på the First edition of Winter Metal Fest 2021 blir sluppet. I den forbindelse så har vi en konkurranse på Facebook som begynner mandag 2 mars, der man må gjette på hvem som skal spille. Vi har gjort det "litt" enklere for det er en ny konkurranse for hver dag som går. Den med flset riktige svar vinner.


6 band i fra 5 forskjellige land.


Det blir lagt ut ett flagg annehver dag, og dere kan gjette på hvilket band som skal spille. Det vli bli noen clues underveis som vil gjøre at det blir enklere og luke ut noen.


Mandag 2 Mars, Norge Onsdag 4 Mars, Tyskland Fredag 6 Mars, Sverige Søndag 8 Mars, Italia Tirsdag 10 Mars, Sveits


Det er et band i fra Norge som skal spille på Winter Metal fest, men på Kick Off er vi stolte av å ha to band, Hjallarhorn i fra Oslo og Perfect NME i fra Kongsberg, men hvilket norsk band skal spille på festivalen?

Det er et band i fra Tyskland som skal spille i fra Tyskland. Det er mye bra i fra dette landet, og det bandet som kommer til oss har holdt på i mange år og gitt ut en rekke album, men aldri spilt i Norge tidligere, hvem er det?


I del 3 av konkurransen er det to band i fra Sverige som kommer, det ene har aldri vært i Norge tidligere og det andre har aldri spilt i Oslo. Det er et metall band og et melodisk metall band. Gå til vår Facebookside og avlegg din stemme. Ha en riktig god helg!

I del 4 reiser vi til de syderlige breddegrader og tar med oss et svært bra Powwermetal band som har høstet stor oppmerksomhet i det siste. De har turnet med et av de største powermetal banda i europa og skal delta på flere festivaler til sommeren. De har aldri tidligere vært i Norge og det måtte vi gjøre noe med. Ønsker dere en riktig god "girl power" metal på 8 mars!

Del 5 er siste flagg for denne gangen, og turen går til landet som vi er sammen om og ikke være i EU, "land of the alps", Sveits. De har mange storheter innen metal som Celtic Frost, Coroner, Rage of Light og ikke minst nykommeren AD Infinifum. Men vi skal ha ekte god hardrock som Sveits virkelig kan, det er en av de store som Shakra, Gotthard eller Krokus.

Vi gratulerer vinnerene av konkurransen og får et dagspass hver. Glenn Western Reidar Lerum

23 visninger0 kommentarer