top of page

SNAKEBITE WHISKY nytt album.

Kommer i fra Australia og er nå ute nå med sitt andre album Black Candy, Det er oppfølgeren til This side of Hell fra 2019. Og det er ikke hver dag man får besøk i fra Australia, så dette er en booking vi er meget fornøyd med.

Våre venner i Snakebite Whisky har ikke kastet bort tiden i pandemien ved og ligge på sofaen, de er nå ute med sitt andre album BLACK CANDY som er oppfølgeren til suksess albumet This Side Of Hell (2019). Black candy består av 10 gode varierte låter, for her er det rock'n roll som er vare merket deres, men også heavy låter som Raised in Hell og den mer blues inspirerte Bones In The Fire. Som sagt et godt variert album der alle tekstene inneholder "ekte" hendelser, her er det ikke noe science fiction men faktisk dype tekster. (på noen av dem) tor det eller ei. Selv om det meste går i party, dop og damer, så finner man mye interessant her om det daglige liv. Vi anbefaler albumet, for dette er Sleaze i beste stil, og åpningskuttet Thunderbird slår deg rett i bakken, med sine 2 min 28 sekunder full Rock'n Roll.

Ikke hver dag vi får besøk i fra down under Australia, og når vi gjør det, så er det bare og get "HAMMERED" party on, dette er første video i fra albumet!


https://www.facebook.com/snakebitewhisky Snake Bite Whisky are: Jay R - Vocals

Laggy - guitars Stacii Blake - Bass Dan Weldon - Drums.


25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page