METALITE ute med ny video PEACEKEEPERS

Oppdatert: 30. nov. 2020

Ventetiden er over, endelig er den nye mye omtalte videoen ferdig "PEACEKEEPERS", den er i fra det kommende albumet "A VIRTUAL WORLD" som blir Nr.2 i rekken.

METALITE slipper sitt tredje album neste år 26 Mars og har fptt tittelen "A VIRTUAL WORLD" Dette er den første smalkbiten i fra albumet som blir Nr.3 i rekken og blir utgitt på AFM records. De har ikke gått ubemerket i metall miljøet, forrige uke skrev de kontrakt med det verdensomomspennende booking selskapet NLE Nine Lives Entertainment som bl.a. har Frozen Crown som kommer til oss i 2022. De skal spille på samme dag. De inngår i katalogen til NLE med kjente band som Avantasia, Gamma Ray, Stratovarius og HammerFall.

PEACEKEEPERS er en god fengende låt, og denne gangen virker de noe tyngre en det forrige materiale de har utgitt, en blanding av Afterlife og Far From Sanctuary. Den er rask, men samtidig mer heavy riff og en røffere vokal av Erica Ohlsson. Dette lover bra, ingen tvil om det, liker du METALITE så får du METALITE akkurat her.PEACEKEEPERS som allerede har blitt en stor hit.


Video outake. https://www.facebook.com/metalitemetal


21 visninger0 kommentarer