top of page

A AMAICAL EVENING the Live Show

Endelig er den her, dagboken fra den magiske kvelden på Røverstaden i Oslo, 8. april 2022. Sammen med tre flotte band KALIDIA - ELEINE og CONFIDENTIAL. Her har du scener du aldri har sett tidligere.Endelig kunne vi presentere et godt Live Show for dere, dette har vi ventet på siden høsten 2019, men alle våre konserter og festivaler ble avlyst på grunn av covid-begrensninger.


Men 8. april kunne vi endelig presentere EN MAGISK KVELD. I Oslo på spillestedet Røverstaden midt i byen. Denne kvelden med tre flotte Metal Queens med tre flotte melodiøse power metal-band på scenen for aller første gang i Norge.


KALIDIA - Italia ELEINE - Sverige KONFIDENSIELT - Norge


Og en veldig spesiell gjest BELLYSTARS opptrådte sammen med KALIDIA på sangen Circes Spell, og Earendil Steen aka Elf Pirate for åpningsshowet og duetten med Nicoletta Rosellini. Og selvfølgelig vår DJ205 med kule mikser og gitarsolo. Alt dette er i videoen, og litt bak kulissene, så len deg tilbake og nyt dagboken. SOMMER METAL FEST er bare noen uker unna, og den helgen vil også bli magisk, så vi ser frem til å gi deg nok en fantastisk metalopplevelse.Ser deg der!


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page