MEDIA

wintermetalfest2021_spotifyplaylist.gif
SPILLELISTE

Winter Metal Fest 2022

Winter Metal Fest 2022 Spotify -spilleliste med artisten som vil være på festivalen.
 

Oslo Hardrock Festival

Oslo Hardrock Festival 2022 Spotify Playlist, lik WMF2022, men forskjellige sanger
BLI KJENT MED VÅRE ARTISTER
SHAKRA fra albumet MAD WORLD - Too Much is Not Enough
SHAKRA feirer sitt 25 år jubileum med nytt album "Mad World" og dette er første video i fra albumet.
Den er veldig fengende og har bra trøkk, SHAKRA er tilbake med god hardrock av ypperste klasse. 
METALITE første sang fra det andre albumet Biomechanicals. som tok verden med storm. den er rask, fengende og veldig god!

METALITE kommer til Norge for første gang, og hennes er deres første video i fra deres siste album Biomechanicals. En fengende låt som setter seg fast i hjernebarken. Vi gleder oss for å få denne servert live på Vulkan Arena.
CIVIL WAR fra albumet Last Measure og den raske sangen fra det ville vesten - Tombstone, en kul og morsom video!

CIVIL WAR kommer til Oslo for første gang, og det er en veldig etterlengtet konsert. Tombstone er den siste videoen i dem, vi forventer og ny video om ikke så utfordring da de er i studio i disse dager og spiller inn og nytt album.
VICTORIUS Space NInjas er her og vil angripe Oslo om natten, dette er megahiten Super Sonic Samurai.

VICTORIUS slapp sitt siste album 17. januar i år med tittelen "Space Ninjas From Hell", og dette er den første videoen fra albumet. Den er fengende og veldig annerledes da den inneholder flyvende samuraier, det blir et knall bra show på Vulkan.
FROZEN CROWN fra MEGA HIT Neverending med over 7 millioner visninger av youtube alene.

FROZEN CROWN med sin første video i fra sitt siste album som ble utgitt i fjor "Crowned in Frost". Neverending er en powermetal låt som holder høyt tempo og over 7 millioner visninger på youtube. Vi gleder oss enormt for å få denne live på Vulkan for første gang i Norge.
CONNECT THE CIRCLE sin video ble sluppet 9. september i fra debutalbumet "This is Madness" som ble sluppet i april 2020. 
Spilleren kan spille av god kvalitet, dette er deres første video The King Is Dead som en gud og en film og film i Drammen.


 
MYSTIC PROPHECY fra albumet som ble gitt ut i 2020 Metal Division, og metal de leverer.,

MYSTIC PROPHECY - Metal Division er tittel kuttet i fra album med samme navn, dette er tungt tungt og fengende. De har gitt ut hele 6 videoer fra dette meget bra albumet.
TUNGSTEN med Anders Johansson fra Hammer Fall og Mike Andersson i fra Coudscape og Fullforce så er dette det er en garanti som kommer til å høre mer om fremtiden. Dette er The Fairies Dance, har tung moderne og fengende, alt en metal låt skal ha! 
Det norske melodiske hardrockbandet med Åge Sten Nilsen fra WIFG WAM, med sitt Victor Cito Borge fra det norske bandet TNT.

AMMUNITION med Åge Sten Nilsen og Victor Cito Borge i fra TNT trenger ikke store introduksjoner, de er kjente innen alle miljøer, og vi husker godt Wrecking Crew fra MGP i 2017, dette blir garantert show!
NOTORIOUS fra Bergen, vestkysten av Norge ,. Liker du sleaze, glam og heavy rock, er dette bandet for deg. Garanter fengende sanger og fest!

NOTORIOUS er vi stolte av og få på besøk, de byr på heavy rock av topp kvalitet, og det beste av alt, de ri fra Norge. Spilleren på fredag 28. januar, og da passer jo fredag kveld perfekt 
KALIDIA fra Italia kommer til Norge for første gang, dette er megahiten Frozen Throne, hentet fra albumet med samme navn. Over 4 millioner visninger.

KALIDIA et av Italias aller beste melodiske powermetal band. De kommer til Norge for første gang, hennes med video og tittel kuttet i fra albumet Frozen throne, har 4 millioner visninger på youtube alene.

 
Har vi toppen si mer ... denne festen gutta fra Australia er det mest populære sleaze -bandet under. Fest, sex og rock'n roll er varemerket, ingen falsk her, så la oss få Hammered!

SNAKEBITE WHISKEY fra Australia lever knall tøff party sleaze Rock'n Roll, det beviser de her videoen som er i fra siste album The Black Candy, pure rockn roll, spo lets get HAMMERED !!!
Kjære spøkelser fra nordlige skoger, Mister Misery kommer for første gang til Norge.
Og har nettopp gitt ut et nytt album "A Brighter Side Of Death", dette er hardt og tungt og samtidig skummelt ... vi bare elsker det.

For første gang kommer Miser Misery til Norge, de har fått en start på sin karriere og har siden startet turnert rundt i Europa og skal delta på Sabaton Open Air. Denne videoen er i fra deres siste album som kom 23. april 2021, A Brigther Side Of Death.
Crest Of Darkness kommer til Oslo for å utføre et eksklusivt show bare for Winter Metal Fest og feire 25 -årsjubileet for det første albumet Quench My Thirst.
Denne videoen er fra det siste albumet God OF Flesh.

De kommer til Oslo for et eksklusivt show kun for Winter Metal Fest og det for og feire deres 25 Års Jubileum med deres første album Quench My Thirst. Denne videoen er i fra det siste albumet God of Flesh.
Norsk Black Metal med innflytelse fra thrash og prog metal er KEISER. De kommer fra den dype mørke skogen i Levanger i Norge, denne videoen er fra det siste albumet Our Wretched Demise.

KEISER kommer i fra Levanger, nei Trlnderlag har ikke bare Rock'n Roll, men også det beste Black Metal har og av. Denne videoen er hentet fra deres siste album Our Wretched Demise.
Danish Doom Death på sitt beste, denne videoen alene har over 400 000 visninger på youtube, den er hard, tung og undergang. Disse fire danske damene fra København har fått en rakettstart på karrieren.

NO: Konvent fra København - Danmark har fått en rakett start på sin kariere etter sin opptreden på Copenhell 2018 og Copenhell 2020 Live på dansk TV. Videoen har over 400000 visninger alene på youtube.
HEADSIC fra Sverige spiller veldig bra melodisk death metal, og dette er den siste utgaven fra 2020, nyt kraften!

HEADSIC fra Sverige spiller en blanding av melodisk death metal og groovy heavy riff, blander screaming vokal med clean vokal på en glimrende måte, det høres godt på denne videoen som ble sluppet i 2020.
EVILON fra Sverige spiller Folk Metal med kraftig riff og knurring, og dette er den siste utgivelsen fra 17. april 2021

EVILON fra Sverige - Arvika spiller Folk Metal med heavy riff og growling i god death metal stil, dette er hardt og fengende. Denne videoen er deres nettsted som kom 17. april 2021
Walk In Darkness -sanger blir fremført av forsangeren Nicoletta Rosallini på Vulkan Arena etter Kalidia -showet på Krøsset. Denne videoen er det siste albumet med samme tittel, utgitt i 2020.

Walk In Darkness vil bli fremført av vokalisten Nicoletta Rosallini på Vulkan scene etter konserter med Kalidia på Krøsset.
Denne videoen er hentet fra deres siste album med samme navn, kom i 2020.
IGNEA fra Ukraina kommer til Norge for første gang og har nettopp signert en ny avtale med Napalm Records, dette blir en kveld å huske.

IGNEA fra Ukrainia med Helle i front i dette melodiske harde metallbandet, så blir dette spesielt da det er første gang de kommer til Norge.