WINTER METAL FEST 2022 - KANSELLERT
Pga myndighetenes restriksjoner så var det umulig for oss
og gjennomføre denne festivalen.
Dette er andre gang vi kanselerer denne festivalen, første gang var 30 Januar 2021 og nå 28-29 Januar 2022.
Vi jobber med og få på plass en ny dato for dere i 2023.

Banner wmf2022 arrangement_vulkan_poklaen_krosset.jpg
OHF_WMF2022_NEW1a.jpg
HEADLINE Fredag 28. januar
CIVIL WAR (SE) kommer til Oslo for første gang, og kommer til Vulkan Arena Fredag 28. Januar med Kelly Sundown for første gang til Norge. Og for et show vi får, for nå har de fått Thobbe på gitar i fra Sabaton så det blir krig i Oslo, og det med våre helter i Falun. Det blir garantert en One Helluva Fest!

 
wmf2022_shakra_promo.jpg

HEADLINE Lørdag 29. januar
SHAKRA (CH) 25 -års jubileum. Endelig kommer Shakra tilbake til Norge etter 16 års fravær. Og denne gangen blir vi med og feirer deres 25 års jubileum. Med sitt nye album ”Mad World” blir dette en hardrock aften av klasse, det er duket for fest med Sveitsiske Shakra.

WMF2022_mysticprophecy_20tha.jpg
MYSTIC PROPHECY fra Tyskland kommer til Norge for første gang, og det blir en spesiell kveld, for de feirer 20 års jubileum "in the service of metal" så de vil by på et spesielt jubileums show. Vi er veldig stolte av og ha de med oss.
Sjekk ut siste album Metal Division som kom i 2020, og kom på 6 plass på iTunes og 5 plass i Sverige, og sterkt album med god blanding av tungmetall og raske låter.
"Here Comes The Winter"
wmg2022_frozencrown_promo.jpg
Endelig kommer Italienske Frozen Crown til Norge for første gang, med vokalist Giada Jade Etro og Federico Mondelli i spissen som står bak og rekke suksesser i den italienske rocken som Be The Wolf og Volturian. Med seg har de tre nye medlemmer bl.a Sheena på gitar som skal gi oss et forykende show. Liker du powermetall, vil du elske Frozen Crown.
Sjekk ut NEVERENDING med over 7 million visninger på Youtube.

 
wmf2022_ammunition_promo.jpg
AMMUNITION med Åge Sten Nilsen (Wig Wam) og Victor Cito Borge (tidligere TNT og Jack in The Box)
Kommer til oss for en eksklusiv konsert, dette er første gang de er sammen på over 4 år, så dette blir en spesiell kveld, bare og lade opp for her kommer The Wrecking Crew.
ohf_wmf2022_kalidia_promo.jpg
Vi er så glade for endelig å presentere KALIDIA med Nicoletta Rosellini, også kjent fra Walk In Darkness.
Dette er det fineste Melodic Powermetal Italy har å tilby, dette blir en kveld å huske. De har aldri vært i Norge eller Finland.
Sjekk ut videoen "Frozen Throne" på youtube, det har den
4 millioner visninger og det er en fantastisk god sang.

 

Fra KALIDIA til dere fans:
"NORGE"

"Vi er glade for å kunngjøre at vi skal spille på Oslo Hardrock Festival  i januar 2022!

Oslo har alltid vært blant de fem beste byene i vår Spotify -feed - vi kan ikke vente med å møte dere alle der! "

wmf2022_victorius_promo.jpg
VICTORIUS (DE) kjent som The Space Ninjas From HELL lander på Vulkan Arena og gir oss et forrykende show med en reise gjennom tid og rom som består av dinosauruser og samuraier. At de kommer i fra powermetallens hjemland er ingen tvil om, det går unna med låter som Wasabi Warmachine, Twilight Skies og hiten Super Sonic Samurai.
wmf2022_tungsten_promo.jpg

Endelig kommer TUNGSTEN  til Norge for første gang, og det med Anders Johansson (HammerFall, Yngwie J. Malmsteens Rising Force) på trommer, med seg har han sine til sønner Karl (bass) og Nick (gitar). Og på vokal er det Mike Andersson (Cloudscape, x-Planet Alliance og Fullforce).
De er headline på Krøsset Metal Stage, lørdag 29. januar.

De er Headline på Krøsset Metal Scene lørdag 29. januar
.

wmf2022_metalite_promo.jpg

Vi har den glede av og presentere Sveriges nye stjerner innen melodisk powermetall, selveste METALITE.
De slapp sitt tredje album "A Virtual World" som har høstet stor kritikk for sin nyskapende og fengende musikk. Og med sine 3000 lyttere bare i Oslo på Spotify så blir dette helt fantastisk og få de til Norge for første gang.

Sjekk ut Afterlife med over 2,8 millioner visninger på youtube og ikke minst den siste hiten i fra siste albumet Far From The Sanctuary med 1,5 millioner visninger. Og Peacekeepers i fra sitt nye album. 

ohf_wmf2022_nicoletta_rosellini.jpg
NICOLETTA ROSELLINI vil fremføre to sanger fra WALK IN DARKNESS for første gang - A World Premier.
Hun er kjent som sangeren i Kalidia og Vivaldi Metal Project, og hun vil stå på scenen på Vulkan Arena etter showet med KALIDIA samme kveld. 
ohf_wmf2022_ignea_promo.jpg
Vi er stolte av og endelig presentere IGNEA fra Ukrainia, dette blir dere første konsert i Norge og det blir veldig spesielt. Ignea betyr på Latin Flamme/Burning, og det vil bli da de setter i gang med sin moderne metal med en miks av heavy riff og symfonisk metall.
De ble dannet i 2013 under navnet Parallax og byttet senere navn til IGNEA. De har gitt ut tre album EP 2013 Sputnik, The Sign Of Faith 2017, The Sign Of Faith 2018 Instrumental og i fjor 2020 det svært kritikerroste albumet The realms Of Fire And Death.
Sjekk ut orkester versjonen av Alga med over 6,6 millioner visninger på Youtube.

 
wmf2022_notorius_promo.jpg

Vi har den glede av og presentere NOTORIOUS i fra Bergen Gjør dere klare for en skikkelig live show og en god dose med Hardrock De skulle ha vært med oss på "Norwegian Edition" det vil ikke komme, men nå kommer de til vinter Metal Fest 2022 og dette blir fett.
Sjekk ut siste album Glamorized og mega hiten Flying High med mer enn 170 000 streams dette er og blir fest på Rock Stage!
Gjlør dere klar for tonnevis med hårspray og høy glam faktor, for her blir det fest!

WMF2022_snakebite_whisky_conmfirmed.jpg

Vi har den glede av og presentere SNAKE BITE WHISKEY from sunny down under Australia - her blir det Sleaze - Rock'n Roll Party med heavy riff, disse byr på det meste i sin Liveopptreden.

Deres varemerke er "fest" og er glade for og komme til Norge. De er veldig sosiale, og vil mingle med dere, ta bilder, signering og et par øl eller ti Dere er herved advart, det blir IKKE og rolig kveld på Vulkan/Pokalen fredag 28. januar

NO: Vi fikk æren av å presentere SNAKEBITE WHISKEY nede under AUSTRALIA, dette vil være første gang de kommer inn i kongeriket Norge, og de vil feste som aldri før. Vi kan love deg, det blir ikke en stille dag på Pokalen Rock Stage, og de har lovet å blande seg med dere fans!

wmf2022_mistermisery_promo.jpg

Look At The  Brigther Side Of Death, Første show i Norge!

Vi får besøk av Mister Misery fra Sverige De er et moderne metallband som spiller og blander av old school Rock'n roll, Sleaze og Aggressiv metall. Har utgitt til albumet "Unalive" (2019) og ett rykende ferske album "A Brighter Side Of Death" (23. april 2021)

Spilleren på "Metal Stage", og dette blir garantert bra.

Fra Mister Misery:
FØRSTE NORSKE VISNING BEKREFTET!

Kjære spøkelser!

Vi er glade for å kunne fortelle deg at vi gjør vårt første show i Norge -Oslo denne vinteren på Oslo Hardrock Festival - Winter Metal Fest.

Vi gleder oss veldig til å møte våre nordlige spøkelses naboer der borte!

Takk Winter Metal Fest for å ha oss!

Mye kjærlighet

/ Harley, Alex, Rizzy & Alister

Ny bakgrunn promo (5).jpg

Vi har den glede av og presentere Totens store helter

Custom , de spiller kjente og kjære hardt sparkende råkkeklassikere som garanterer fest, allsang og såre halser for alle penga, for og nevne noen Manowar, AC/DC, Sabaton og KISS står på programmet. Custom får æren av og åpner hele balletten, de blir første band ut og går inn i historie bøkene.
Spilleren på Pokalen Rock Stage
  🤘

Medlemmer:
Arne Johnny Forsberg - Vokal og gitar
Henrik Fjell - Gitar,
Hans Kyseth Bass
Anders Pettersen - Trommer.
https://www.facebook.com/customrocks!

wmf2022_metalite_promo.jpg
CONNECT THE CIRCLE er et Norsk prog metallband lokalisert på Østlandet (Mjøndalen/Drammen/Kongsberg) Deres kritikkroste debutalbum «This Is Madness» ble sluppet i februar 2020.
De er godt i gang med oppfølgeren til sitt debutalbum.
Vi anbefaler låter som "The King is Dead" "Hills of Skulls" og "Burn the Sky"
 

Arild Fevang - Sang

Kenneth Brastad - Gitarer

Raymond Smith - bass

Robert William - Trommer
 

dark_stage.png
RockIn_Banner wmf2022 arrangemnt_frost_t
wmf2022_ohf_cod_promo_rockin.jpg
Crest of Darkness er allerede legender med sine nesten 30 år i black metal miljøet, de feirer nå sitt 25 ÅRS JUBILEUM med debutalbumet Quench My Thirst og i den forbindelsen kommer til Winter Metal Fest for og gjøre en ekslklusiv konsert kun for dere , med et publikum på kun 200 personer, og en konsert kan ikke gå glipp av.
ohf_wmf2022_keiser_promo_rockin (2).jpg

Vi ønsker KEISER fra Levanger velkommen til Winter Metal Fest.
Spilleren Norsk Melodisk Black Metal med inspirasjon fra både prog og thrash metal. De ble startet i 2015 og siden da utgitt en EP "Ascension of Ghouls" (2016) og til albumet "Succubus" (2017) og "Our Wretched Demise" (2020).

Vi gleder oss til en hardtslående aften med KEISER fra de dype skoger i trønderlag Velkommen skal dere være.

ohf_wmf2022_konvent_promo_rockin.jpg

Vi ønsker Konvent fra Danmark velkommen

De ble dannet i 2015 i København og spiller Death Doom. Har siden vært på COPENHELL 2018 og på Dansk Nasjonal TV under Copenhell 2020 Live. og Roskilde Festivalen. Vi så de på John Dee i fjor vinter under Bv: Larm 2020 i Oslo. De ble nominert til GAFFA Award i kategorien "best hardrock / metal release of the year" med albumet Puritan Masochism (2020)

Spiller på Rock In - Dark Stage fredag 28. januar 2022.

(PS: Egne 2 Dags billetter til Rock In)

ohf_wmf2022_headsic_promo.jpg
NO: HEADSIC fra Sverige ble dannet i 2009, og har siden det gitt flere singler og album, siste album i 2019 "Last Light" som har over 110 000 streams på Spotify alene og singel i 2020 "Drag them Out". Spilleren melodisk death metal med groovy heavy influenser, det høres godt på cover låta til Accept Breaker de ga ut i 2020.

De spiller ion lørdag 29. januar på Rock In - Dark Stage.
HEADISC WEB
evilon_ohf_emf2022_promo.jpg
Evilon ble dannet i 2015 og spiller Melodic/Folk/Death Metal, men for og gjøre det enkelt, Folk Metal med heavy riff og growling

De har gitt ut "Shores of Evilon" (2016) "Leviathan (2018) og en rykende fersk singel/video" Walk of the Damned "17. april 2021.
 

messier16_promo_ohf2022_a1.jpg
Ekstremmetallbandet Messier 16 fra Oslo utgav sitt debutalbum “iota” 28. mai 2021. Bandet søker et fokus på sterkest mulig kontrast mellom det atmosfæriske og det aggressive, og setter stemningsfulle partier med melankolsk vokal opp mot knusende aggressivitet og frustrasjon. Tematisk sett stiller bandet spørsmål ved psykisk helse og selv-hjelp gjennom anektoder og portretter av traumatiske opplevelser. Det har tatt 4 år å skrive albumet, og det er med stor iver de får presentere skiva i den formen det er tiltenkt - på Rock In 28 January 2022 .

Jonas / Gitar, vokal og orkester

Thomas (Hypermass) /(Gitar

Sondre / Vokal

Oddmund / Bass & vokal

Christian / Trommer

 

winter-metal-fest-2022-oslo-norway-28-29-january.JPG

Welcome to the first edition of Winter Metal Fest
 

Program.
 

Friday 28th Line Up.

17.00 - 18.00  POKALEN-Rock Stage:     1. Custom - NO

18.30 - 19.30  POKALEN-Rock Stage      2. Snakebite Whisky – AU

19.15                VULKAN ARENA                    opening show

19.30 - 20.30  VULKAN ARENA                3. Frozen Crown - IT

20.30 - 21.30  POKALEN-Rock Stage      4. IGNEA - UA

21.30 - 22.30  VULKAN ARENA                 5. SHAKRA – CH

22.30 - 23.30  POKALEN-Rock Stage      6. NOTORIOUS - NO

23.30 - 01.00  VULKAN ARENA                7. Civil War - SE
 

Saturday 29th. Line Up.

17.00 - 18.00   KRØSSET-Metal Stage      1. Connect The Circle – NO

17.45 -              VULKAN ARENA                     opening show

18.00 - 19.00  VULKAN ARENA                 2. Victorius - DE

19.00 - 20.00  KRØSSET-Metal stage       3. KALIDIA - IT

20.00 - 21.00  VULKAN ARENA                 4. Ammunition - NO

21.00 -  2200  KRØSSET-Metal Stage       5. Mister Misery – SE

21.45 -  22.00  VULKAN ARENA                 6. Nicoletta Rosellini - IT

22.00 - 2300  VULKAN ARENA                  7. Mystic Prophecy - DE

23.00 - 00.15  KRØSSET-Metal Stage       8. Tungsten - SE

00.00 - 01.15  VULKAN ARENA                  9. Metalite - SE
 

Conference room at Scandic Vulkan Hotel

Saturday 29th January

METALITE Meet&Greet

MYSTIC PROPHECY Meet&Greet
Metal Heads Against Bullying v/ Leif Munkelien