top of page

OM OSS

I begynnelsen skapte Gud Rock'n'Roll ...  i 2006 opprettet Kongsberg i Norge Siggen  klubben hans  "Siggens Hardrock Aften".

Han arrangerte 3 fester hvert år for trofaste metal headz som hadde det gøy og likte god musikk.

 

siggens_tshirt.jpg
Anchor 1

Hver fest var spesiell, fordi temaet var at bare ett år ble presentert på hver fest. Han presenterte bandet veldig bra, med en full bio. Noen ganger ble det vist video og andre ganger bare musikken. Han lot oss oppdage mange forskjellige band og artister.

Det ble veldig populært, fra noen få venner i begynnelsen vokste det til over 50 faste, og i løpet av de siste 15 årene har over 160 mennesker besøkt festen, delt musikk, spist mye pizza og drukket et "par" øl.

Oslo Hardrock Festival er basert på ideen til Siggens Hardrock Aften, og vi vil takke ham for inspirasjonen.

Oslo Hardrrock Festival basert på frivillig
Oslo Hardrock Festival er hovedsakelig basert på frivillig arbeid fra dedikerte mennesker "For The Love Of Metal", derfor går mindre penger til en administrasjon. Derfor kan vi ha flotte band på scenen og gjøre denne festivalen spesiell. Og gi deg noe som ingen andre festivaler har, det er derfor vi kaller det "A Fest With a Twist" kommer du vil du se.

Visjonen - konsept

Festivalens visjon er å ha band som ikke har spilt i Norge eller i Oslo tidligere.
Og alle støttet av gode gamle band som ikke har vært i Norge eller Oslo på veldig lenge,
 

Mystic Prophecy har 20-årsjubileum og har aldri vært i Norge før, så de har jubileum og en første gang i Oslo.

Og vi prøver å ha så mange kvinnefrontede artister som mulig, og i 2022 hadde vi 3 Metal Queens på scenen på «A Magical Evening». Det var Kalidia (IT), Eleine (SE), og Confidential (NO), ingen annen festival i Norge kan måle seg med dette.

Vi ønsker å være en inspirasjon for norske band fordi det ikke er for mange av de med kvinnelige sangere. Vi fikk inspirasjonen fra den europeiske «Female Metal Voices Tour» og ville lage vår egen fordi de norske metalhodene trenger det.
 

På vår SOMMER METALFEST 2022 har vi METALITE som kommer til Norge for aller første gang med BLODSMAK som har 10 års jubileum og skal presentere nye låter. Og selvfølgelig metalldivisjonen MYSTIC PROPHECY med 20 år i metallets navn, og første gang i Oslo.
 

En annerledes Festival
 

Så festivalen vår skiller seg ut fra de andre, mange av de du ser i dag fokuserer bare på noen få store band og tenker bare på hvordan vi skal tiltrekke flest, vi gjør annerledes, fordi vi er innovative.

Hvem står bak festivalen
Det er fem dedikerte mennesker bak, med mange hjelpere, men den som har ansvaret for Oslo Hardrock Festival er Dag Høstland.
 

Dårlige Venner (Bad friends) Podkast, here you get some good information about our vision and background history..
Hvem står bak festivalen? 
Det er fem dedikerte personer som står bak, sammen med mange hjelpere.
Det er en som har hovedansvaret og det er Dag Høstland
.
dag_hoestland.png
Et metallhode på midten av 80 -tallet og fremdeles er det, han har lidenskapen som mange andre for hardrock og heavy metal.

"Arrangerte to radioprogram"

På begynnelsen av 90-tallet var han vert for to Heavy Metal Shows på Norsk Radio, først var High Voltage på Topp Radio, og Firehouse på Storbyradioen-Oslo.
I mellomtiden var han sanger i det norske metalbandet "Massakrerte Sjeler" (Massacred Souls). Og det ble ikke ubemerket, de deltok i den norske rockekonkurransen og gikk på 6. plass i Oslo -finalen, og de introduserte Sami Joik på scenen på back up kor. 


Det er sommer, men vinteren kommer snart, og vi ønsker dere alle en fin Winter Metal Fest 2022, vi sees der.

Beste hilsener i fra
Crew  @OHF2021
bottom of page